Printbox v maju praznuje 10 let svojega delovanja

Svoje poslanstvo smo pričeli uresničevati leta 2012

Pred 10 leti, v mesecu maju 2012, je s poslovanjem pričelo podjetje Print boks d.o.o. Podali smo se na misijo, da razvijemo samopostrežni avtomat za tiskanje avtomatov in jih povežemo v oblačni sistem za upravljanje na daljavo. Tako smo pričeli tudi zasledovati svoje poslanstvo: vsem potrošnikom po vsej Sloveniji omogočiti preprosto, hitro in kakovostno tiskanje dokumentov.

Osredotočenost na študente v prvih letih delovanja

Ob nastanku podjetja smo se osredotočili na študentsko populacijo, ki je tako takrat, kot tudi danes, veljala za posameznike z največjo potrebo po tiskanju. Študentom pa smo želeli rešiti še eno težavo: omogočiti barvno tiskanje za ceno črnobelega tiskanja. Z razvojem našega avtomata in vgradnjo različnih inovativnih komponent, nam je uspelo izenačiti ceno barvnega in črnobelega tiskanja za potrošnike. Prva 3 leta našega delovanja smo se posvečali nameščanju avtomatov v neposredno bližino študentov. Tak, kjer preživijo največ časa in kjer nujno potrebujejo tiskanje dokumentov. Zato smo več kot 100 avtomatov namestili v študentske domove ter na fakultete v Ljubljani, Mariboru ter na obali.

Rešitev za celotno populacijo

Zaradi izjemno dobrega sprejema naših avtomatov na strani študentov, smo pričeli razmišljati, da bi naše avtomate zagotovili tudi širši množici ljudi. Tržna analiza je pokazala, da bi tovrstna oblika tiskanja dokumentov izredno koristila tudi staršem, podjetnikom, društvom in številnim zvezam po vsej državi. Zavedali smo se, da imamo edinstven produkt, ki ga bodo z veseljem uporabljali vsi, ki potrebujejo barvno tiskanje dokumentov.

More to explorer

Promocija poletje 2022

Printbox je svojo misijo pričel v maju 2010 in letos praznuje že 10 obletnico svojega delovanja. Zato smo se odločili, da za

Printbox avtomat smo namestili v Naklem

Nova Printbox lokacija za preprosto barvno tiskanje dokumentov je Biotehniški center Naklo. Naš avtomat za samopostrežno tiskanje dokumentov je na voljo v

en_GB

label

address

description